Här ger vi tips på roliga barnkalas

Vi älskar kalas och vill självklart fira våra små superhjältar på deras stora födelsedag. Barnkalas kan vara i många utformningar, stora som små, äventyrliga som harmoniska, fantasifulla som klassiska. Här nedan hittar du flera olika tips och idéer för ett lyckat födelsekalas.

Aktiviteter som erbjuder barnkalas

I Stockholm finns det massor av aktiviteter för barn som dessutom erbjuder anordnade kalas.

En fördel med dessa typer av kalas är att ni som föräldrar inte behöver fixa och orda med allt själva utan i samråd med aktiviteten får hjälp till en lyckad fest.

BarnAktivitet.se kan du enkelt se alla listade och filtrera efter vad för roliga aktiviteter som kan vara intressant för er.

Genom att KLICKA HÄR kan du se företag som erbjuder kalas.

Ett tips är att även hålla utkik efter denna symbolen bland aktiviteter på vår hemsida.

Våra tips på temafester

Om ni som föräldrar är mer sugna på att ha ett kalas hemma finns det även massor av roliga möjligheter till ett lyckat barnkalas.

Exempelvis är kalas med tema en skoj idé som skapar en minnesvärd dag för alla barnen. Vi kommer inom kort sammanställa våra bästa tips på temakalas och publicera dem här på BarnAktivitet.se.

Håll utkik!

Roliga lekar för barnkalas

Vi tycker att födelsedagskalas gärna får innehålla lite skoj och bus för barnen. Vad passar inte då bättre med barnlekar av olika slag. Det finns flera spännande kalaslekar där man inte behöver så mycket rekvisita eller kan använda sig av vad man redan har hemma. Här kommer vi inom kort samla flera förslag på roliga lekar för ditt barns kalas. Hoppas du hittar något som kan passa er fest!

Håll utkik!